Shkoni te përmbajtja kryesore
Kjo faqe është përkthyer automatikisht nga anglishtja.

Qëllimi ynë është t'i mundësojmë çdo individi të bëhet një anëtar aktiv i shoqërisë islandeze, pavarësisht prejardhjes apo prej nga vijnë.
Faqe

Këshillim

Jeni i ri në Islandë, apo ende po përshtateni? Keni një pyetje apo keni nevojë për ndihmë? Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Na telefononi, bisedoni ose na dërgoni email! Ne flasim anglisht, polonisht, spanjisht, arabisht, ukrainas, rusisht dhe islandisht.

Lajme

Provimi islandez për ata që aplikojnë për shtetësi

Provimi i radhës për gjuhën islandeze për ata që aplikojnë për shtetësi islandeze, do të mbahet në nëntor 2023. Regjistrimi fillon me 21 Shtator. Një numër i kufizuar do të pranohet në çdo raund testimi. Regjistrimi përfundon me 2 Nëntor. Nuk është e mundur të regjistroheni për një provim pas afatit të regjistrimit. Më shumë informacion në faqen e internetit të shkollës së gjuhës Mímir.

Faqe

Rreth Nesh

Qëllimi i Qendrës së Informacionit Multikulturor (MCC) është t'i mundësojë çdo individi të bëhet një anëtar aktiv i shoqërisë islandeze, pavarësisht prejardhjes ose prej nga vijnë. Në këtë faqe interneti MCC ofron informacion mbi shumë aspekte të jetës së përditshme dhe administrimit në Islandë dhe ofron mbështetje në lidhje me lëvizjen në dhe nga Islanda. MCC ofron mbështetje, këshilla dhe informacion në lidhje me çështjet e emigrantëve dhe refugjatëve në Islandë për individët, shoqatat, kompanitë dhe autoritetet islandeze.

Faqe

Materiali i publikuar

Këtu mund të gjeni të gjitha llojet e materialeve nga Qendra e Informacionit Multikulturor. Përdorni tabelën e përmbajtjes për të parë se çfarë ofron ky seksion.

Filtro përmbajtjen