Luncat ka eusi utama
Kaca ieu geus otomatis ditarjamahkeun tina basa Inggris.

Tujuan kami nyaéta pikeun ngaktifkeun unggal jalma janten anggota aktif masarakat Islandia, henteu paduli kasang tukang atanapi ti mana asalna.
Warta

Balik pajeg pikeun taun panghasilan 2023 - Inpormasi penting

Inpormasi sobre la declaración de impuestos de 2023 en español . Inpormasi dina basa Rusia ngeunaan ngajukeun pajeg pajak di 2023 . Informacje odnośnie zenznaia podatkowego 2023 . Taun Anyar 2023 Balik pajeg 2024, pikeun taun panghasilan 2023, dibuka ti 1st ka 14 Maret .

Warta

Perluasan idin tinggal pikeun Ukrainians

Perpanjangan periode validitas idin tinggal dumasar kana miang massa Menteri Kaadilan geus mutuskeun pikeun manjangkeun periode validitas Pasal 44 of Aliens Act , on panyalindungan koléktif ngabalukarkeun émigrasi massal ti Ukraina, alatan invasi Rusia urang. Perpanjangan sah dugi ka 2 Maret 2025. Masing-masing kedah nyandak potona supados tiasa diperpanjang idin. Di handap ieu anjeun mendakan inpormasi langkung seueur ngeunaan perpanjangan idin: Ukrania: Perluasan periode validitas idin tinggal dina dasar miang massa Islandia: Framlenging dvalarleyfa væna ålåsfågål

Kaca

Konseling

Naha anjeun anyar di Islandia, atanapi masih nyaluyukeun? Dupi anjeun gaduh patarosan atanapi peryogi bantosan? Kami di dieu pikeun mantuan anjeun. Telepon, ngobrol atanapi email kami! Urang nyarita basa Inggris, Polandia, Ukraina, Spanyol, Arab, Italia, Rusia, Éstonia, Perancis, Jerman jeung Islandia.

Kaca

Diajar Islandia

Diajar Islandia ngabantosan anjeun ngahijikeun kana masarakat sareng ningkatkeun aksés kana kasempetan padamelan. Kalolobaan warga anyar di Islandia ngabogaan hak pikeun ngarojong pikeun waragad palajaran Islandia, contona ngaliwatan kauntungan serikat buruh, tunjangan pangangguran atawa tunjangan sosial. Upami anjeun henteu padamelan, mangga ngahubungi palayanan sosial atanapi Direktorat Buruh pikeun milari kumaha anjeun tiasa ngadaptarkeun palajaran Islandia.

Warta

Acara sareng jasa ku Perpustakaan Kota Reykjavík musim semi ieu

Perpustakaan Kota ngajalankeun program ambisius, nyadiakeun sagala jinis jasa jeung organizes acara biasa pikeun barudak boh déwasa, sadayana haratis. Perpustakaan téh buzzing kalawan kahirupan. Contona aya The Story Corner , prakték Islandia , Perpustakaan Bibit , enjing kulawarga sareng seueur deui. Di dieu anjeun mendakan program lengkep .

Kaca

Diterbitkeun bahan

Di dieu anjeun tiasa mendakan sagala jinis bahan tina Pusat Informasi Multikultural. Anggo daptar eusi pikeun ningali naon anu ditawarkeun bagian ieu.

Nyaring eusi