Luncat ka eusi utama
Kaca ieu geus otomatis ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Perpustakaan jeung Budaya · 09.02.2024

Acara sareng jasa ku Perpustakaan Kota Reykjavík musim semi ieu

Perpustakaan Kota ngajalankeun program ambisius, nyadiakeun sagala jinis jasa jeung organizes acara biasa pikeun barudak boh déwasa, sadayana haratis. Perpustakaan téh buzzing kalawan kahirupan.

Contona aya The Story Corner , prakték Islandia , Perpustakaan Bibit , enjing kulawarga sareng seueur deui.

Di dieu anjeun mendakan program lengkep .

Kartu perpustakaan bébas pikeun barudak

Barudak meunang kartu perpustakaan haratis. Biaya taunan pikeun déwasa nyaéta 3.060 krónur. Panyekel kartu bisa nginjeum buku (dina loba basa), majalah, CD, DVD, rékaman vinyl jeung kaulinan dewan.

Anjeun teu kedah kartu perpustakaan atanapi menta staf pikeun idin pikeun nongkrong di perpustakaan - unggal hiji wilujeng sumping, salawasna. Anjeun tiasa maca, maén kaulinan dewan (perpustakaan ngagaduhan seueur kaulinan), maén catur, ngalaksanakeun PR / padamelan jarak jauh sareng seueur deui.

Anjeun tiasa mendakan buku dina sababaraha basa di Perpustakaan, pikeun murangkalih sareng déwasa . Buku dina basa Islandia sareng Inggris aya di sadaya dalapan lokasi.

Jalma anu gaduh kartu perpustakaan ogé gaduh aksés gratis ka E-perpustakaan Aya anjeun tiasa mendakan seueur judul buku sareng langkung ti 200 majalah populér.

Dalapan lokasi béda

Perpustakaan Kota Reykjavík ngagaduhan dalapan lokasi anu béda-béda di sabudeureun kota. Anjeun tiasa nginjeum barang (buku, CD, kaulinan sareng sajabana) ti hiji lokasi sareng uih deui di tempat anu sanés.

Nu kasar
The pretzel
Sólheimar
The spang
Gerðuberg
Úlfarsárdalur
kota walungan
Kléberg (Lawang di tukang, ngadeukeutan ka laut)

Barudak meunang kartu perpustakaan haratis.