Luncat ka eusi utama
Kaca ieu geus otomatis ditarjamahkeun tina basa Inggris.

Tujuan kami nyaéta pikeun ngaktifkeun unggal jalma janten anggota aktif masarakat Islandia, henteu paduli kasang tukang atanapi ti mana asalna.
Kaca

Konseling

Naha anjeun anyar di Islandia, atanapi masih nyaluyukeun? Dupi anjeun gaduh patarosan atanapi peryogi bantosan? Kami di dieu pikeun mantuan anjeun. Telepon, ngobrol atanapi email kami! Urang nyarita basa Inggris, Polandia, Ukraina, Spanyol, Arab, Italia, Rusia, Éstonia, Perancis, Jerman jeung Islandia.

Kaca

Diajar Islandia

Diajar Islandia ngabantosan anjeun ngahijikeun kana masarakat sareng ningkatkeun aksés kana kasempetan padamelan. Kalolobaan warga anyar di Islandia ngabogaan hak pikeun ngarojong pikeun waragad palajaran Islandia, contona ngaliwatan kauntungan serikat buruh, tunjangan pangangguran atawa tunjangan sosial. Upami anjeun henteu padamelan, mangga ngahubungi palayanan sosial atanapi Direktorat Buruh pikeun milari kumaha anjeun tiasa ngadaptarkeun palajaran Islandia.

Warta

Acara sareng jasa ku Perpustakaan Kota Reykjavík musim semi ieu

Perpustakaan Kota ngajalankeun program ambisius, nyadiakeun sagala jinis jasa jeung organizes acara biasa pikeun barudak boh déwasa, sadayana haratis. Perpustakaan téh buzzing kalawan kahirupan. Contona aya The Story Corner , prakték Islandia , Perpustakaan Bibit , enjing kulawarga sareng seueur deui. Di dieu anjeun mendakan program lengkep .

Kaca

Diterbitkeun bahan

Di dieu anjeun tiasa mendakan sagala jinis bahan tina Pusat Informasi Multikultural. Anggo daptar eusi pikeun ningali naon anu ditawarkeun bagian ieu.

Kaca

Tentang Kami

Tujuan tina Pusat Informasi Multikultural (MCC) nyaéta pikeun ngaktifkeun unggal jalma pikeun janten anggota aktif masarakat Islandia, henteu paduli kasang tukang atanapi ti mana asalna. Dina situs wéb ieu, MCC nyayogikeun inpormasi ngeunaan seueur aspék kahirupan sapopoe sareng administrasi di Islandia sareng nyayogikeun dukungan ngeunaan pindah ka sareng ti Islandia. PKS nyadiakeun pangrojong, naséhat sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng masalah imigran sareng pangungsi di Islandia ka individu, asosiasi, perusahaan sareng otoritas Islandia.

Nyaring eusi