Langsung menyang isi utama
Kaca iki wis diterjemahake kanthi otomatis saka basa Inggris.
Pusat Informasi Multikultural

Babagan awake dhewe

Tujuan saka Pusat Informasi Multikultural (MCC) yaiku supaya saben individu dadi anggota aktif ing masyarakat Islandia, ora preduli latar mburi utawa saka ngendi asale.

Ing situs web iki, MCC nyedhiyakake informasi babagan akeh aspek urip lan administrasi saben dina ing Islandia lan menehi dhukungan babagan pindhah menyang lan saka Islandia.

MCC nyedhiyakake dhukungan, saran lan informasi sing ana hubungane karo masalah imigran lan pengungsi ing Islandia kanggo individu, asosiasi, perusahaan lan panguwasa Islandia.

Peranan MCC

Peran MCC yaiku kanggo nggampangake hubungan antarane wong-wong sing beda-beda lan ningkatake layanan kanggo para imigran sing manggon ing Islandia.

  • Nyedhiyakake pamrentah, institusi, perusahaan, asosiasi lan individu kanthi saran lan informasi sing ana gandhengane karo masalah imigran.
  • Nasehati kotamadya ing nrima imigran sing pindhah menyang kotamadya.
  • Ngabari para imigran babagan hak lan kewajibane.
  • Ngawasi pangembangan masalah imigrasi ing masyarakat, kalebu pengumpulan informasi, analisis lan penyebaran informasi.
  • Ngirim menyang mentri, Dewan Imigrasi lan panguwasa pamaréntah liyane, saran lan usulan-usulan kanggo ngukur ngarahke ing mbisakake kabeh individu dadi peserta aktif ing masyarakat, preduli saka warga negara utawa asal.
  • Nggawe laporan taunan menyang Menteri babagan masalah imigrasi.
  • Ngawasi kemajuan proyek sing diatur ing resolusi parlementer babagan rencana aksi babagan masalah imigrasi.
  • Nggarap proyek liyane sesuai karo tujuan hukum lan resolusi parlementer babagan rencana aksi ing masalah imigrasi lan uga sesuai karo keputusan luwih lanjut dening Menteri.

Peran PKS kaya sing diterangake ing hukum (mung ing Islandia)

Cathetan: Ing tanggal 1 April 2023, MCC gabung karo Direktorat Tenaga Kerja . Undang-undang sing nyakup masalah imigran wis dianyari lan saiki nggambarake owah-owahan iki.

Konseling

Pusat Informasi Multikultural nganakake layanan konseling lan stafe ana ing kene kanggo mbantu sampeyan. Layanan iki gratis lan rahasia. Kita duwe penasihat sing nganggo basa Inggris, Polandia, Spanyol, Arab, Italia, Estonia, Rusia lan Islandia.

Staff

Layanan pengungsi lan konsultan profesional kanggo wong sing kerja ing bidang layanan pengungsi

Auður Loftsdóttir / audur.loftsdottir@vmst.is

Spesialis - urusan pengungsi

Belinda Karlsdóttir / belinda.karlsdottir@vmst.is

Spesialis - urusan pengungsi

Daryna Bakulina / daryna.bakulina@vmst.is

Spesialis - urusan pengungsi

Jóhanna Vilborg Ingvarsdóttir / johanna.v.ingvardottir@vmst.is

Spesialis - urusan pengungsi

Sigrún Erla Egilsdóttir / sigrun.erla.egilsdottir@vmst.is

Spesialis - urusan pengungsi

Kontak: refugee@vmst.is / (+354) 450-3090

Penasehat

Alvaro (Spanyol lan Inggris)

Janina (Polandia, Islandia lan Inggris)

Sali (Arab lan Inggris)

Svitlana (Ukraina, Rusia, Polandia, Inggris)

Tatiana (Ukraina, Rusia, Inggris, Islandia)

Valerie (Ukrainia, Rusia, Inggris, Islandia)

Kontak: mcc@vmst.is / (+354) 450-3090 / Gelembung obrolan situs web

IT lan penerbitan

Björgvin Hilmarsson

Kontak: it-fjolmenningarsvid@vmst.is / (+354) 450-3090

Manajer divisi

Inga Sveinsdóttir

Kontak: inga.sveinsdottir@vmst.is / (+354) 531-7419

Telpon lan jam kantor

Informasi luwih lengkap lan dhukungan bisa dijaluk kanthi ngubungi kita kanthi nelpon (+354) 450-3090.

Kantor kita mbukak antarane 09:00 lan 15:00, Senin nganti Kamis nanging antarane jam 09:00 lan 12:00 dina Jumuah.

alamat

Pusat Informasi Multikultural

Grensásvegur 9

108 Reykjavík

Nomer ID: 700594-2039

Lokasi kita ing peta

Kawicaksanan lan instruksi