Langsung menyang isi utama
Kaca iki wis diterjemahake kanthi otomatis saka basa Inggris.
Pusat Informasi Multikultural

Kabar Privasi

Kabar privasi Pusat Informasi Multikultural (MCC) nyatakake informasi pribadhi sing dikumpulake MCC babagan individu kanggo aktivitas lan kanggo tujuan apa. We Care babagan privasi individu lan njupuk iku akeh.

MCC nengenake banget kanggo ngurmati hak-hak wong sing nampa layanan agensi lan kabeh pangolahan informasi pribadhi sawayah-wayah sesuai karo hukum lan peraturan sing ditrapake. Kabar privasi MCC nyatakake informasi pribadhi apa sing diklumpukake MCC babagan individu kanggo kegiatane lan kanggo tujuan apa.

Sampeyan uga bisa nemokake informasi babagan panampa liyane saka informasi lan suwene iku disimpen. Kajaba iku, informasi bisa ditemokake kanthi basis saka MCC nglumpukake informasi pribadhi, hak apa sing dinikmati individu lan informasi penting liyane sing ana gandhengane karo Undhang-undhang Pangreksan lan Pangolahan Data Pribadi no. 90/2018.