Langsung menyang isi utama
Kaca iki wis diterjemahake kanthi otomatis saka basa Inggris.

Tujuane yaiku supaya saben wong bisa dadi anggota aktif ing masyarakat Iceland, ora preduli latar mburi utawa saka ngendi.
Kabar

Extension saka ijin panggonan kanggo Ukrainians

Perpanjangan wektu validitas ijin panggonan adhedhasar keberangkatan massal Menteri Kehakiman wis mutusake kanggo ngluwihi periode validitas Artikel 44 Undhang-undhang Aliens , babagan perlindungan kolektif sing nyebabake emigrasi massal saka Ukraina, amarga invasi Rusia. Ekstensi berlaku nganti 2 Maret 2025. Saben wong kudu njupuk foto kanggo entuk ijin sing ditambahi. Ing ngisor iki sampeyan nemokake informasi luwih lengkap babagan ekstensi ijin: Ukrainia: Extension saka wektu validitas ijin panggonan ing basis saka massal departure Islandia: Framlenging dvalarleyfa væna ålåsfågål

kaca

Konseling

Apa sampeyan anyar ing Islandia, utawa isih nyetel? Apa sampeyan duwe pitakon utawa butuh pitulung? Kita ing kene kanggo mbantu sampeyan. Telpon, chatting utawa email kita! Kita nganggo basa Inggris, Polandia, Ukrainia, Spanyol, Arab, Italia, Rusia, Estonia, Prancis, Jerman lan Islandia.

kaca

Sinau basa Islandia

Sinau basa Islandia mbantu sampeyan nggabungake menyang masyarakat lan nambah akses menyang kesempatan kerja. Umume warga anyar ing Islandia duwe hak kanggo ndhukung kanggo mbiayai pelajaran Islandia, contone liwat tunjangan serikat buruh, tunjangan pengangguran utawa tunjangan sosial. Yen sampeyan ora kerja, hubungi layanan sosial utawa Direktorat Tenaga Kerja kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ndhaptar pelajaran basa Islandia.

Kabar

Acara lan layanan dening Perpustakaan Kota Reykjavík ing musim semi iki

Perpustakaan Kutha mbukak program ambisi, nyedhiyakake kabeh jinis layanan lan ngatur acara biasa kanggo bocah lan wong diwasa, kabeh gratis. Perpustakaan wis rame karo urip. Contone, ana The Story Corner , praktik Islandia , Perpustakaan Bibit , esuk kulawarga lan liya-liyane. Kene sampeyan nemokake program lengkap .

kaca

Materi sing diterbitake

Ing kene sampeyan bisa nemokake kabeh jinis materi saka Pusat Informasi Multikultural. Gunakake tabel isi kanggo ndeleng apa sing ditawakake bagean iki.

kaca

Babagan awake dhewe

Tujuan saka Pusat Informasi Multikultural (MCC) yaiku supaya saben individu dadi anggota aktif ing masyarakat Islandia, ora preduli latar mburi utawa saka ngendi asale. Ing situs web iki, MCC nyedhiyakake informasi babagan akeh aspek urip lan administrasi saben dina ing Islandia lan menehi dhukungan babagan pindhah menyang lan saka Islandia. MCC nyedhiyakake dhukungan, saran lan informasi sing ana hubungane karo masalah imigran lan pengungsi ing Islandia kanggo individu, asosiasi, perusahaan lan panguwasa Islandia.

Filter isi