Langsung menyang isi utama
Kaca iki wis diterjemahake kanthi otomatis saka basa Inggris.
Pendidikan

Sinau basa Islandia

Sinau basa Islandia mbantu sampeyan nggabungake menyang masyarakat lan nambah akses menyang kesempatan kerja.

Umume warga anyar ing Islandia duwe hak kanggo ndhukung kanggo mbiayai pelajaran Islandia, contone liwat tunjangan serikat buruh, tunjangan pengangguran utawa tunjangan sosial.

Yen sampeyan ora kerja, hubungi layanan sosial utawa Direktorat Tenaga Kerja kanggo mangerteni carane sampeyan bisa ndhaptar pelajaran basa Islandia.

Basa Islandia

Islandia minangka basa nasional ing Islandia lan wong Islandia bangga bisa njaga basane. Iki ana hubungane karo basa Nordik liyane.

Basa Nordik dipérang dadi rong kategori: Jermanik Lor lan Finno-Ugric. Kategori basa Jermanik Lor kalebu Denmark, Norwegia, Swedia lan Islandia. Kategori Finno-Ugric mung kalebu basa Finlandia. Iceland minangka siji-sijine sing meh padha karo Norse lawas sing diucapake dening Viking.

Sinau basa Islandia

Sinau basa Islandia mbantu sampeyan nggabungake menyang masyarakat lan nambah akses menyang kesempatan kerja. Umume warga anyar ing Islandia duwe hak kanggo ndhukung kanggo mbiayai pelajaran Islandia. Yen sampeyan kerja, sampeyan bisa entuk biaya kanggo kursus Islandia sing dibayar maneh liwat tunjangan serikat pekerja. Sampeyan kudu ngubungi serikat buruh sampeyan (takon majikan sampeyan kalebu serikat kerja sampeyan) lan takon babagan proses lan syarat.

Direktorat Tenaga Kerja nyedhiyakake kursus basa Islandia gratis kanggo warga negara manca sing nampa tunjangan layanan sosial utawa tunjangan pengangguran uga sing duwe status pengungsi. Yen sampeyan nampa keuntungan lan sampeyan kepengin sinau basa Islandia, hubungi pekerja sosial utawa Direktorat Tenaga Kerja kanggo informasi babagan proses lan syarat kasebut.

Kursus umum

Kursus umum babagan Basa Islandia ditawakake dening akeh lan ing saindenging Islandia. Dheweke diwulang ing lokasi utawa online.

Mímir (Reykjavík)

Pusat pembelajaran urip Mímir nawakake macem-macem kursus lan pasinaon ing basa Islandia. Sampeyan bisa milih saka macem-macem tingkat kangelan ing saindhenging taun.

Pusat basa Múltí Kúltí (Reykjavík)

Kursus ing Icelandic ing enem tingkat ing kelompok ukuran Moderate. Dumunung ing cedhak pusat Reykjavík, sampeyan bisa nindakake kursus ing kana utawa online.

Pabrik Kaleng (Reykjavík)

Sekolah basa sing nawakake macem-macem kelas ing basa Islandia, kanthi penekanan khusus ing basa lisan.

Retor (Kópavogur)

Kursus Islandia kanggo penutur Polandia lan Inggris.

Norræna Akademían (Reykjavík)

Nawakake utamane kursus kanggo pamicara Ukrainia

MSS – Miðstöð símentunar á suðurnesjum (Reykjanesbær)

MSS nawakake kursus Islandia ing pirang-pirang tingkat. Fokus ing basa Islandia kanggo panggunaan saben dina. Kursus sing ditawakake kabeh taun, uga pelajaran pribadi.

Saga Akademía (Reykjanesbær)

Sekolah basa sing mulang ing Keflavík lan Reykjavík.

SÍMEY (Akureyri)

Pusat sinau urip SÍMEY ana ing Akureyri lan nawakake basa Islandia minangka basa kapindho.

Fræðslunetið (Selfoss)

Pusat pembelajaran seumur hidup sing nawakake kursus basa Islandia kanggo wong manca.

Austurbrú (Egilsstaðir)

Pusat pembelajaran seumur hidup sing nawakake kursus basa Islandia kanggo wong manca.

Universitas Akureyri

Saben semester, Universitas Akureyri nawakake kursus ing basa Islandia kanggo siswa ijol-ijolan lan sing golek gelar internasional. Kursus kasebut menehi 6 kridit ECTS sing bisa diitung menyang kualifikasi sing disinaoni ing universitas liyane.

Universitas Islandia (Reykjavík)

Yen sampeyan pengin kursus intensif lan nguasai basa Islandia, Universitas Islandia nawakake program BA lengkap ing basa Islandia minangka basa liya.

Nordkurs (Reykjavík)

Institut Árni Magnússon Universitas Islandia, nganakake sekolah musim panas kanggo siswa Nordik. Iki minangka kursus patang minggu babagan basa lan budaya Islandia.

Pusat Universitas Westfjords

Yen sampeyan seneng sinau basa Islandia ing papan sing nyenengake ing deso Islandia, sampeyan bisa nindakake ing Ísafjörður, kutha sing apik lan ramah ing Westfjords sing adoh. Macem-macem kursus, ing macem-macem tingkat, ditawakake ing pusat Universitas saben musim panas.

Sekolah musim panas internasional

Saben taun Institut Árni Magnússon kanggo Studi Islandia, kanthi kerjasama Fakultas Kemanusiaan ing Universitas Islandia, nganakake Sekolah Musim Panas Internasional ing Basa & Budaya Islandia Modern.

Apa ana sing penting ilang saka dhaptar ing ndhuwur? Mangga ngirim saran kanggo mcc@vmst.is

Kursus online

Sinau online bisa dadi siji-sijine pilihan kanggo sawetara, contone sing pengin sinau basa sadurunge menyang Islandia. Banjur bisa luwih gampang sinau online ing sawetara kasus, sanajan sampeyan ana ing Islandia.

Sekolah Basa Lóa

Sekolah kasebut nawakake kursus online ing basa Islandia kanthi cara anyar. "Kanthi LÓA, para siswa sinau kanthi bebas saka stres sing bisa ngiringi kursus ing kelas, kanthi antarmuka sing ramah pangguna sing dikembangake ing omah."

Apa ana sing penting ilang saka dhaptar ing ndhuwur? Mangga ngirim saran kanggo mcc@vmst.is

Kursus privat

Sinau Islandia Online

Pengajaran nggunakake Zoom (program). "Fokus ing kosakata, pronounciations lan swara sing ditinggalake nalika basa Islandia diucapake kanthi cepet."

Pelajaran Islandia Pribadi

Diwulang dening "wong asli basa Islandia lan guru sing mumpuni kanthi pengalaman pirang-pirang taun mulang basa ing macem-macem konteks."

Apa ana sing penting ilang saka dhaptar ing ndhuwur? Mangga ngirim saran kanggo mcc@vmst.is

Sinau mandiri lan sumber online

Sampeyan bisa nemokake materi sinau online, aplikasi, buku, video, materi swara lan liya-liyane. Malah ing Youtube sampeyan bisa nemokake materi sing migunani lan saran sing apik. Ing ngisor iki sawetara conto.

Icelandic online

Kursus basa Islandia online kanthi macem-macem tingkat kesulitan. Pembelajaran basa sing dibantu komputer dening Universitas Islandia.

Play Iceland

Kursus Islandia online. Platform pendidikan gratis, program sing dumadi saka rong modul: Basa Islandia lan Budaya Islandia.

Memrise

"Kursus pribadi sing mulang sampeyan tembung, frase lan tata basa sing sampeyan butuhake."

Pimsleur

"Metode Pimsleur nggabungake riset sing mapan, kosakata sing paling migunani lan proses sing intuisi supaya sampeyan bisa ngomong wiwit dina pisanan."

Tetes

"Belajar basa gratis kanggo 50+ Basa."

LingQ

“Sampeyan milih sing arep sinau. Saliyane perpustakaan kursus sing gedhe, sampeyan bisa ngimpor apa wae menyang LingQ lan langsung dadi pelajaran interaktif.

Tungumálatorg

Materi sinau. Papat buku pasinaon utama ditambah pituduh sinau, materi swara lan materi tambahan. Tungumálatorg uga wis nggawe "episode TV ing internet", episode pelajaran Islandia .

saluran Youtube

Kabeh jinis video lan saran apik.

Fagorðalisti fyrir ferðaþjónustu

Kamus tembung lan frasa sing umum digunakake ing industri pariwisata sing bisa nggampangake komunikasi ing papan kerja.

Bara Tala

Bara Tala minangka guru digital Icelandic. Nggunakake isyarat lan gambar visual, pangguna bisa nambah kosakata, katrampilan ngrungokake lan memori fungsional. Pasinaon basa Islandia adhedhasar karya lan kursus basa Islandia dhasar kasedhiya kanggo papan kerja. Ing wayahe Bara Tala mung kasedhiya kanggo juragan, ora langsung kanggo individu. Yen sampeyan kasengsem ing nggunakake Bara Tala, hubungi juragan kanggo ndeleng apa sampeyan bisa njaluk akses.

Apa ana sing penting ilang saka dhaptar ing ndhuwur? Mangga ngirim saran kanggo mcc@vmst.is

Pusat sinau seumur hidup

Pendhidhikan diwasa ditawakake pusat sinau seumur hidup, serikat pekerja, perusahaan, asosiasi, lan liya-liyane. Pusat sinau seumur hidup dioperasikake ing macem-macem lokasi ing Islandia, nawakake macem-macem kesempatan sinau seumur hidup kanggo wong diwasa. Peran kasebut yaiku nguatake macem-macem lan kualitas pendidikan lan nyengkuyung partisipasi umum. Kabeh pusat nawakake tuntunan kanggo pangembangan karir, kursus pelatihan, kursus Islandia lan penilaian pendidikan lan katrampilan kerja sadurunge.

Akeh pusat sinau urip, sing ana ing macem-macem wilayah Islandia, nawakake utawa ngatur kursus ing basa Islandia. Kadhangkala diowahi khusus kanggo pas karo staf perusahaan sing langsung ngubungi pusat sinau urip.

Kvasir minangka asosiasi pusat sinau seumur hidup. Klik peta ing kaca kanggo mangerteni ngendi pusat lan carane ngubungi.

pranala migunani

Sinau basa Islandia mbantu sampeyan nggabungake menyang masyarakat lan nambah akses menyang kesempatan kerja.