Скокни до главната содржина
Оваа страница е автоматски преведена од англиски.
Gerðubergi 3-5, Reykjavík • 24 јуни, во 11:00–19 август, во 00:00

Семејна забава - Настани за целото семејство ова лето

Семејна забава!

EAPN Исланд и TINNA – Virknihús, нуди семејна забава со деца. Од 24-ти јуни до 19-ти август, тие нудат бесплатни семејни настани секој понеделник

Присуство во Gerðuberg 3-5 секој понеделник во 11.00 часот. Леб и пијалоци пред да одиме со јавниот автобус до дестинацијата.

Исто така, ќе има отворена куќа, леб и пијалоци и разговор со социјален работник секоја среда ова лето, помеѓу 10 и 14 часот на Гердуберг 3-5. Не е потребна регистрација и присуството е бесплатно. Сите добредојдени.

Програми:

Поморски музеј на 24 јуни - Поморски музеј Рејкјавик

1ви јули. Парк и зоолошка градина

8-ми јули. Игралиште Kjarvalsstaðir и Klambratún - Игралиште

15 јули. Музеј на отворено Árbær

22 јули. Национален музеј на Исланд - Национален музеј на Исланд

29 јули. Летен фестивал Семеен центар - Летен фестивал

12 август. Ботаничка градина

19 август. Музеј Асмундур и игра за ориентација

За повеќе информации јавете се на: 664-4010

Овде ќе најдете постер со програмата .