Shkoni te përmbajtja kryesore
Kjo faqe është përkthyer automatikisht nga anglishtja.
Qendra Informative Multikulturore · 20.03.2023

U lançua uebfaqja e re e MCC

Faqja e re e internetit

Tani është hapur një faqe e re e Qendrës së Informacionit Multikulturor. Shpresojmë se do ta bëjë edhe më të lehtë për emigrantët, refugjatët dhe të tjerët të gjejnë informacione të dobishme.

Faqja e internetit ofron informacion mbi shumë aspekte të jetës së përditshme dhe administrimit në Islandë dhe ofron mbështetje në lidhje me lëvizjen në dhe nga Islanda.

Një pjesë nga mënyra klasike e lundrimit nëpër një faqe interneti, duke përdorur menunë kryesore ose funksionin e kërkimit, mund të përdorni opsionin e filtrit për t'iu afruar përmbajtjes që kërkoni. Kur përdorni filtrin, do të merrni sugjerime që shpresojmë të përputhen me interesin tuaj.

Marrja në kontakt me ne

Ka tre mënyra për të kontaktuar me MCC-në ose konsulentët e saj. Së pari, mund të përdorni flluskën e bisedës në faqen e internetit, e shihni atë në këndin e poshtëm të djathtë të çdo faqeje.

Ju gjithashtu mund të na dërgoni një email në mcc@mcc.is ose edhe të na telefononi: (+354) 450-3090. Nëse vini në kontakt, mund të rezervoni një kohë për t'u takuar me ne në një takim ballë për ballë ose një telefonatë video në internet, nëse keni nevojë të flisni me një nga këshilltarët tanë.

Qendra e Informacionit Multikulturor ofron mbështetje, këshilla dhe informacion në lidhje me çështjet e emigrantëve dhe refugjatëve në Islandë për individët, shoqatat, kompanitë dhe autoritetet islandeze.

Gjuhët

Faqja e re e internetit është si parazgjedhje në anglisht, por ju mund të zgjidhni gjuhë të tjera nga menyja e gjuhëve në krye. Ne përdorim përkthime me makinë për të gjitha gjuhët, përveç anglishtes dhe islandishtes.

Versioni islandez

Versioni islandez i faqes së internetit është në progres. Përkthimet e çdo faqe duhet të jenë gati së shpejti.

Brenda pjesës islandeze të faqes së internetit, ekziston një seksion i quajtur Fagfólk . Kjo pjesë është shkruar kryesisht në islandisht, kështu që versioni islandez atje është gati, por ai anglisht është në pritje.

Ne duam t'i mundësojmë çdo individi të bëhet një anëtar aktiv i shoqërisë islandeze, pavarësisht prejardhjes apo prej nga vijnë.