Shko te përmbajtja kryesore
Kjo faqe është përkthyer automatikisht nga anglishtja.
Shërbimi i Këshillimit

Shërbimi i këshillimit

Jeni i ri në Islandë, apo ende po përshtateni? Keni një pyetje apo keni nevojë për ndihmë?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Telefononi, bisedoni ose na dërgoni email!

Ne flasim anglisht, polonisht, ukrainas, spanjisht, arabisht, italisht, rusisht, estonez, frëngjisht, gjermanisht dhe islandisht.

Në lidhje me shërbimin e këshillimit

Qendra e Informacionit Multikulturor drejton një shërbim këshillimi dhe stafi i saj është këtu për t'ju ndihmuar. Shërbimi është pa pagesë dhe konfidencial. Ne kemi këshilltarë që flasin anglisht, polonisht, ukrainas, spanjisht, arabisht, italisht, rusisht, estonez, gjermanisht, frëngjisht dhe islandisht.

Emigrantët mund të marrin ndihmë për t'u ndjerë të sigurt, për t'u informuar mirë dhe mbështetur gjatë kohës që jetojnë në Islandë. Këshilltarët tanë ofrojnë informacion dhe këshilla në lidhje me privatësinë dhe konfidencialitetin tuaj.

Ne jemi duke bashkëpunuar me institucione dhe organizata kryesore në Islandë, kështu që së bashku ne jemi në gjendje t'ju shërbejmë sipas nevojave tuaja.

Na kontaktoni

Ju mund të bisedoni me ne duke përdorur flluskën e bisedës (Biseda në internet është e hapur midis orës 9 dhe 11 të mëngjesit (GMT), gjatë ditëve të javës).

Mund të na dërgoni një email me pyetje ose të rezervoni një kohë nëse dëshironi të vini të na vizitoni ose të konfiguroni një telefonatë video: mcc@vmst.is

Mund të na telefononi: (+354) 450-3090 (Hapur nga e hëna në të enjte nga ora 09:00 – 15:00 dhe e premte nga ora 09:00 – 12:00)

Ju mund të eksploroni pjesën tjetër të faqes sonë të internetit: www.mcc.is

Takoni këshilltarët

Nëse dëshironi të vini dhe të takoni personalisht këshilltarët tanë, mund ta bëni këtë në tre vende, në varësi të nevojave tuaja:

Rejkjavík

Grensásvegur 9, 108 Reykjavík

Orari i ecjes është nga ora 10:00 – 12:00, nga e hëna në të premte.

Ísafjörður

Árnagata 2 – 4, 400 Ísafjörður

Orari i ecjes është nga ora 09:00 – 12:00, nga e hëna në të premte.

Ata që kërkojnë mbrojtje ndërkombëtare mund të shkojnë në vendndodhjen e tretë, qendrën e shërbimit Domus , që ndodhet në Egilsgata 3, 101 Reykjavík . Orari i përgjithshëm i hapjes atje është nga ora 08:00 deri në 16:00, por këshilltarët e MCC-së ju mirëpresin nga ora 09:00 – 12:00, nga e hëna në të premte.

Gjuhët që flasin këshilltarët tanë

Së bashku, këshilltarët tanë flasin gjuhët e mëposhtme: anglisht, polonisht, ukrainisht, spanjisht, arabisht, italisht, rusisht, Estonisht, gjermanisht, frëngjisht dhe islandisht.

Posteri informativ: A keni ndonjë pyetje? Si të na kontaktoni? Në poster gjeni informacionin e kontaktit, opsionet për ndihmë dhe më shumë. Shkarkoni posterin me madhësi të plotë A3 këtu .

Ne jemi këtu për të ndihmuar!

Na telefononi, bisedoni ose na dërgoni email.