Luncat ka eusi utama
Kaca ieu geus otomatis ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Kamentrian Kaadilan · 26.02.2024

Perluasan idin tinggal pikeun Ukrainians

Perpanjangan periode validitas idin tinggal dumasar kana miang massa

Menteri Kaadilan geus mutuskeun pikeun manjangkeun periode validitas Pasal 44 of Aliens Act , on panyalindungan koléktif ngabalukarkeun émigrasi massal ti Ukraina, alatan invasi Rusia urang. Perpanjangan sah dugi ka 2 Maret 2025.

Masing-masing kedah nyandak potona supados tiasa diperpanjang idin.

Di handap ieu anjeun mendakan inpormasi langkung seueur ngeunaan perpanjangan idin:

Ukrania: Perluasan periode validitas idin tinggal dina dasar miang massa

Islandia: Framlenging dvalarleyfa væna ålåsfågål