Shko te përmbajtja kryesore
Kjo faqe është përkthyer automatikisht nga anglishtja.
Shtetësia – Provimi islandez · 15.09.2023

Provimi islandez për ata që aplikojnë për shtetësi

Provimi i radhës për gjuhën islandeze për ata që aplikojnë për shtetësi islandeze, do të mbahet në nëntor 2023.

Regjistrimi fillon me 21 Shtator. Një numër i kufizuar do të pranohet në çdo raund testimi.

Regjistrimi përfundon me 2 Nëntor.

Nuk është e mundur të regjistroheni për një provim pas afatit të regjistrimit.

Më shumë informacion në faqen e internetit të shkollës së gjuhës Mímir.

Provimet në islandisht për aplikantët për shtetësi islandeze mbahen dy herë në vit, në pranverë dhe në vjeshtë. Shkolla e gjuhës Mímir është përgjegjëse për zbatimin e provimeve të shtetësisë për Institutin Kombëtar të Arsimit.

Puna kryhet në përputhje me rregullat e vendosura nga Agjencia Kombëtare e Arsimit për regjistrimin dhe pagesat.