Shko te përmbajtja kryesore
Kjo faqe është përkthyer automatikisht nga anglishtja.
Demokracia aktive · 02.05.2024

Zgjedhjet presidenciale në Islandë

Zgjedhjet presidenciale në Islandë do të mbahen më 1 qershor 2024. Votimi i hershëm para ditës së zgjedhjeve fillon jo më vonë se 2 maji. Votimi mund të bëhet para ditës së zgjedhjeve, si për shembull me Komisionerët e Qarkut ose jashtë vendit.

Për informacione se kush mund të votojë, ku të votojë dhe si të votojë mund të gjeni këtu në island.is .

Lidhje të dobishme

Rreth zgjedhjeve presidenciale në media (në islandisht)