Shko te përmbajtja kryesore
Kjo faqe është përkthyer automatikisht nga anglishtja.
Kthimit të taksave · 01.03.2024

Deklarata tatimore për vitin e të ardhurave 2023 – Informacion i rëndësishëm

Nëse keni punuar në Islandë vitin e kaluar, duhet të mbani mend të paraqisni deklaratën tuaj tatimore, edhe nëse jeni shpërngulur jashtë vendit. Në këtë broshurë gjeni udhëzime të thjeshta se si të bëni një deklaratë tatimore bazë.

I njëjti dhe më shumë informacion mund të gjenden në faqen e internetit të Iceland Revenue and Dogana në shumë gjuhë.

Lidhje të dobishme