Shko te përmbajtja kryesore
Kjo faqe është përkthyer automatikisht nga anglishtja.
Kujdesit shëndetësor

Vaksinimet

Vaksinimet shpëtojnë jetë!

Vaksinimi është një vaksinim që synon të parandalojë përhapjen e një sëmundjeje të rëndë ngjitëse. Vaksinat përmbajnë përbërës të quajtur antigjenë, të cilët ndihmojnë trupin të zhvillojë imunitetin (mbrojtjen) ndaj sëmundjeve specifike.

A është fëmija juaj i vaksinuar?

Vaksinimet janë të rëndësishme dhe ato janë falas për fëmijët në të gjitha klinikat e kujdesit parësor në Islandë.

Për të gjetur më shumë informacion rreth vaksinimeve të fëmijëve në gjuhë të ndryshme, ju lutemi vizitoni këtë faqe sipas island.is .

A është fëmija juaj i vaksinuar? Informacione të dobishme në gjuhë të ndryshme mund të gjenden këtu .

Lidhje të dobishme

Vaksinimet shpëtojnë jetë!